ONSDAG.

Hello bloggen!
Här sitter jag jättehungrig och får inte äta något. Klockan tolv ska jag nämligen vara inne på operation och fixa till handen. Inte så kul inte.
Jag hoppas dock jag mår bra imorgon igen, då ska vi ha grillfest på skolan. Det ska bli mysigt.
Puss <3
Gigantisk snopptumme.

Jupp.

Jag har gips och ska opereras på onsdag. And that's all I have to say.

Söndagar = slappdagar.

Hejsan hoppsan bloggen!
Min dag idag har jag spenderat åt att göra typ trettio olika bloggdesigner och bli halvnöjd med en. Menmen, jag ger inte upp. Jag ska få ihop en fin nångång ;)
Ehm.. nu glömde jag bort vad det var jag skulle skriva egentligen.. hehe. Vi får hoppas att det kommer tillbaka senare. Puss

morning.

En låt, som får mig att tänka på sommaren.

Godmorgon alla små sötisar!
Idag skulle jag då egentligen träna småttingar men med tanke på att min hand är dubbelt så stor som den brukar och gör ont som bara den så blev det inte så. Nu sitter jag istället och funderar på vilken film jag ska se. Förslag?
Imorgon är det skola igen. Jej.
Puss <3

17 april. <3

Hejsan små kompisar. Idag kom jag hem från Fia halv ett och åkte till malmö ett, så jag har inte hunnit blogga. I malmö var jag iallafall på utmaningarnas hus med ledarna i gymnastikföreningen. Det var superkul men sjukt jobbigt, jag och Denice klarade totalt inte pressen ;)
Igårkväll, stängde jag och nio fina vänner in oss i Fias mammas verkstad och spelade spel och mös. Det var väldigt roligt och ett stort tack till Sebbe som totalt räddade inte bara min dag utan hela mitt år <3.

Lite bilder kommer här. puss.


poke a boob!









Friday.

Godmorgon bloggläsare!
Idag är det fredag och jag är ledig. Sjukt skönt. Dagen ska jag spendera till att sola på altanen och sedan förflytta mig till Veberöd och chilla ikväll.

Min handled är totalt uppsvullen forfarande och lite småblå sådär. Inte okej.

Igår efter skolan tog jag, Nils och Fia vårt pick och pack och förflyttade oss till Per Tutti där vi käkade sjukt god glass. På kvällen grillade vi och mös i stadsparken, sjukt mysigt. Dock luktar jag fortfarande grillrök trots att jag har duschat, usch.

Ha en bra dag, puss på er <3


Oh boy.

Godmorgon alla små bloggisar.
Idag börjar jag klockan halv elva med lektioner om växthuseffekten. Nu sitter jag här och käkar musli och dricker oboy, man ska göra det både nyttigt och onyttigt samtidigt.. ;)

Dessutom har jag ett bandage på den dumma handen jag stukade i tisdags. Svullnade upp asmycket inatt.. Men vad ska man göra, det var en ond pudel..

Nu ska jag fortsätta äta. Vi hörs antagligen senare i skolan. Puss <3



Shorts, sol och brunbrända armar.

Har ni haft en bra dag kära bloggläsare? Min dag har varit totalt super, detta vädret gör mig totalknäpp och jag går runt och ler knäppt oavbrutet. Efter matte och engelska (provet gick förresten toppbra!) försvann jag och mina flickor till parken där vi solade i fem (!) timmar innan jag förflyttade mig hem till åkern.


detta var jag idag. Det syns inte på bilden men under tröjan hade jag
en spetsbody som skymtade fram dåochdå. Såå himla underbart att
man kan gå runt i bara shorts.<3



Ps. Jag har blivit brunare på armarna. Lyckan är inte bara total. Den är mer än så.



Come on rude boy,boy.

Den här kan ni lyssna på under tiden ni läser detta inlägget. Den går fan inte att få bort från huvudet.

Nu på morgonen ska jag ha matteprov. Nervis. Egentligen ska vi ha det nästa vecka, men jag är pro och ligger före :)

Sedan har jag bara en lektion till innan jag slutar. Eftersom vädret fortfarande är underbart ska jag och mina fisar spendera eftermiddagen med att sola och sedan åka och simma. Myspys.

Aja, dags att plugga.. Puss i ljumsken

Flugor.

jag. annie. jag och annie.
När det är sol ute finns det inget annat sätt att göra saker på än att göra dom och samtidigt se ut som en fluga.



Ps. Jag har under tiden jag lagt upp dessa bilderna laddat upp en video på youtube. Det gjorde att det tog en kvart för mig att göra detta inlägget.. intressant intressant.

Sol.

Har ni sett vädret ute?! Heelt fantastiskt. Efter skolan idag gick jag, Nils och Paxel till glasskulturen och käkade sjukt mumsig glass och solade. Det är så underbart när det är för varmt att ha jacka på sig. Nu kollar jag på mean girls för tusende gången och har nyss målat naglarna med hjärtan på. :)
Imorgon går jag i skolan mellan tjugo över åtta och halv fem. Inte så mysigt som man kan tro. Uppdateringen blir såklart därefter. Dessutom har jag någon form av spanskaläxa som jag glömt.. Det är inte tipptopp.

Aja, ha en bra natt, använd kondom och kör lugnt! kram.


bild från lördagen. röda ögon är min och sandras grej..

Bikini.

Jag vill grovt gärna ha denna bikinin. Dock är underdelen sjukt ful så jag får köpa nån annan till. Men ändå, muumms

Skola.

Sugig bild. I know. Menmen, sitter i skolan och ska tydligen skriva en debattartikel.. Det går väldigt bra. Samtidigt försöker jag övertala Nisse att käka glass med mig efter skolan, kanske lyckas.

Aja, igår var  jag då på konserten på mejeriet. Jättekul och bra band. Disen och jag orkade inte stanna kvar hela så vi tog tåget åtta. Men dom jag hejade på vann iaf, och det är ju alltid bra..

Nu ska jag tvinga Nils med våld. See yah <3

Godmorgon världen!

Nu är jag vaken och har duschat och en massa andra spännande grejer för att snart förflytta mig till Kävlinge där jag ska träna småbarn. Igårkväll var jag på en fest ute på en åker nånstans.. Och det var väldigt trevligt och bra och allting.
Efter träningen idag ska jag på konsert i Lund. Så vi får se om jag hinner blogga innan dess.

Puss <3


Såhär såg jag ut i natt. Ni får ursäkta mitt megastökiga golv..

blubb

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1685330/?claim=3h6eut7ky4z">Följ min blogg med bloglovin</a>
(bara dumt inlägg som behövs för att ta kontroll över bloggen på bloglovin..)

Rosett.

Såhär såg jag ut igår.  Och det är ju egentligen inte alls viktigt för er. Men jag känner för att berätta att det där skärpet med rosetten är underbart och kostar bara 80 spänn på Monki. Nu vet ni.

Sådärja.

Nu har jag fixat en (mycket ful och snabb) design till den här helt nya bloggen :).

Det här är min gamla älskade blogg som jag har tröttnat nåt enormt på. Jag har hela tiden ett sug efter att blogga men har liksom samtidigt ingen lust. Så jag tänkte att det kanske hjälper att börja om helt från början och denna gången inte satsa på att få alla dom där besökarna och kämpa för att behålla dom.

Aplaceinmyworld kommer handla om mitt liv som 16 årig tjej på skånes rapsfält. Mycket shopping, fest och vänner kommer finnas. Mycket musik och tankar med.

Rörigt inlägg men ja. Hoppas ni njuter av läsningen :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0