sjuk som fan

dåligt med bloggning. har hög feber och allmänt ont.

love

Städmood.

Alldeles nyss har jag städat heela mitt rum jättejättefint. Tillochmed dammtorkat vilket jag inte gjort på säkert ett år.. Så nu blänker allting :)

Just nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet och hårinpackning. Masken luktar riktigt mycket julkola, det får mig att sakna julen, och väldigt gott.


Nu ska jag skölja ur allting och sen gå och lägga mig i min nybäddade säng. Ciao.


Årets snyggaste pose!

skolstart och annat

För så är det. Igår började skolan för mig, vi var på en gård ute i ingenstans och skulle testa på hur det var att vara statare på 1920-talet.. jag har aldrig gjort nåt tråkigare och jobbigare i hela mitt liv. Däckade så fort jag kom hem och bloggade därför inte igår.
Idag har jag haft min första "riktiga" skoldag, vi hade matte hela dagen vilket kanske var sådär. Men det var väldigt trevligt att träffa alla och börja få ordning på saker och ting igen. Det nya schemat jag fått är heeelt super, vilket gör mig väldans glad.

Imorgon ska vi göra något slags naturgrejs.. det går nog ut på att klappa getter misstänker jag starkt. menmen, kan säkert bli skoj det med.Love.


mi amore

Rihanna

Hello!
nu är ett av kalasen avklarade, underbart. För tillfället sitter jag och kollar på denna underbara videon.eminem är brilliant, rihanna med för den delen. Men är det bara jag som tycker hon var mycket snyggare förut - när hon gjorde sin första skiva t.ex. - än nu? Hon ser jättekonstig ut med det röda håret och sådär.


Snygg!


ciao

Godmorgon!

Hello bloggen! (fattar inte grejen med att säga hej.. men hur ska man annars starta ett blogginlägg?)
Idag ska vi ha en massa kalas för min lillabror. Först barnkalas på morgonen och sedan för tjocka släkten. Som den briljanta lekledare man är så ska jag såklart hålla i en massa lekar för småbarnen. Fett ös.

Just nu lyssnar jag på melissa horn och försöker övertala mig själv att hålla mig vaken hela dagen, men det är inte så lätt när dom i rummet bredvid inte höll käften förren tre..
Nämen, nu ska jag och min michael jacksontröja dra. ciao


king of pop!
puss <3

lördag 14 augusti.

Hello alla små sötnosar! Idag är det lördag, vilket är jäkligt härligt. Igårkväll var jag hemma hos fia och käkade kräftor och lite annat gott. Men både fia och angelica lyckades bli sjuka, så festen angelica skulle ha idag blev inställd. Lite tråkigt.
Nu lyssnar jag på Darins sommarprat. Är man nördig då? Svar ja. Menmen, han är min stora kärlek, vad ska man göra? Nu ska jag nog fixa mina naglar. ciao.lördag 14 augusti.

Hello alla små sötnosar! Idag är det lördag, vilket är jäkligt härligt. Igårkväll var jag hemma hos fia och käkade kräftor och lite annat gott. Men både fia och angelica lyckades bli sjuka, så festen angelica skulle ha idag blev inställd. Lite tråkigt.
Nu lyssnar jag på Darins sommarprat. Är man nördig då? Svar ja. Menmen, han är min stora kärlek, vad ska man göra? Nu ska jag nog fixa mina naglar. ciao.

Torsdag.

Hello, bra dag? Jag har en sisådär dag. Jag har fortfarande jättejätteont i huvudet vilket jag haft i flera dagar nu och är mer än lovligt trött på. Jag mamma och min lillebror var hos mormor och morfar och tog en fika, mysigt. Men nu har jag noll att göra, funderar på att skriva i min loggbok till skolan, vilket jag struntade i att göra när vi skulle göra det.. Men samtidigt.. orkar jag det nu? nä.  Jag fattar inte riktigt det där med loggböcker, tror läraren att nån liksom är totalt ärlig i dom? Alla lär skriva "idag gjorde vi det och det, det var jättekul." och det är ju inte sant.. Hehe det kanske jag ska skriva. Då blir Mia nog glad..
Aja, 'nuff svammel, nu ska jag slänga i väg ett mail till Disa som har parkerat sin rumpa i turkiet i två veckors tid. inte ok.

Kram.

Regn, Sol, Höst?

Sådär, efter en improviserad bloggpaus under sommaren och lite till är jag nog tillbaka nu. Det är mycket lättare att skriva när skolan drar igång igen och man hittar på olika saker istället för att skriva varje dag att man bara suttit hemma och slappat eller solat, vilket jag gjort iprincip varje dag.
Ja, under sommaren har inget speciellt alls hänt, har varit en helt vanlig sommar med helt ovanliga vänner. Kreta besökte jag under två veckor, lite sisådär skoj, men kul att kunna sola och bada hela tiden. Nu längtar jag till skolstaten av bara den. Ska bli jäkligt härligt med rutiner och att träffa vännerna varje dag. Dock drar mitt skolår igång med en tre veckors estetkurs. Inte lika härligt, jag vill ha historia och matte och allt annat som alla andra hatar och som jag älskar.
Jaja, what to say. Jag måste städa rummet nu. Ser ut som kaos.
älskade människor.
Ps. min lycka är total, för taylor swift har släppt en ny singel. Och jag har lyssnat sönder alla dom andra, så det är fett nice. Måste köpa hennes album när det kommer i oktober.

RSS 2.0