hånestli

Ja. Ärligt talat. Jag är dum i huvudet.. Fyy. jag har en massa ångest..

Aja, idag börjar jag skolan halv tolv med prov om moralfilosofi. Jej. Sedan ska jag göra nationella i engelska som jag missade för ett par veckor sen. Vädret blir förhoppningsvis bra iallafall! :)

Just nu kollar jag på ett program med en skittjock snubbe. Det är rätt nice.

Kram.


OJOJOJ

Alltså. Att paramore och 30stm kommer till sverige och att jag ska åka till göteborg och se dom. AAAAH!!!!!!!! Så glad är jag. iiih, orgasm.
Nämen. Att mina två favoritband kommer till sverige är inte en så stor grej alltså.

PS.

Jag håller på med en ny design. Den ska inte vara såhär ful egentligen. Denna tog tre sekunder att göra ungefär...

Måndag.

Lite musik under tiden ni läser inlägget här.
Hejsan snyggingar.

Hela min helg har spenderats på ett läger i Ängelholm där jag skulle lära mig att på någon vänster bli en mycket bättre ledare. Vetefan om det, men sjukt kul det hade jag!

Idag var det tillbaka till skolan och vardag trots hosta. Iof vet jag inte om det är så mycket vardag i min skola, dagen spenderades mest med att sitta och sjunga muminlåten högt och skriva om kineser.

Imorgon är jag ledig. Ciao.Long time no see.

Okej, jag älskar att blogga egentligen. Det känns bara som om jag har ett tråkigt liv.. menmen. Eftersom jag snackat så mycket om hur jag vill att en framtida pojkvän ska vara har jag nu gjort en lista. (mohahaha, you better obey)
1. Inga fukking godnatt/godmorgon-sms. Då blir jag deprimerad. Jag klarar inte sånt.

2. Inget gullegull-du-är-sååå-söt:ande. För det gör mig pissed. När jag har mens och känner mig äcklig och tjock, då får du dock kalla mig söt och vacker. Aldrig annars.

3. När jag är med mina vänner och du är med är det jag som bestämmer när vi ska pussas och kramas, du får liksom inte avbryta mina vänner mitt i en mening. När vi är med dina vänner, visst gå på som duu vill.

4. Ingen jäkla tofflande. Då är det bättre att du är lite elak. Du ska festa på ditt håll och jag på mitt. Vi ska inte skippa saker med våra vänner bara för att vara med varandra. Och ABSOLUT ingen avundsjuka när jag hänger med killkompisar, då måste jag nog döda dig..
5. Svartsjuka, I hate it. Om jag är tillsammans med dig är det dig jag tycker mest om right..? Då lär det ju inte betyda något om jag dansar med en annan kille eller smsar med honom.

Dock, det allra viktigaste är förstås att du tycker om mig som jag är och att det pirrar sådär fint i min mage när jag tänker på dig.

Och jepp, jag är brutal. Och ärlig som fan :)

RSS 2.0