I'm sick

Dumheter!
Jag hatar att vara sjuk. Speciellt såhär sjuk, när man har ont men liksom inte mår dåligt, om ni fattar? Nä.. det gör ni nog inte, det är bara jag som är sån. Men nu har mina klasskompisar precis börjat skolan, fett tråkigt, jag vill med! Även om dom har matte.


Dagen kommer vara så fett tråkigt att jag tillochmed planerar att plugga. DET NI! Händer nästan aldrig. Men vi håller på med ett rätt spännande arbete i geografi, så det är iallafall kul att plugga!

Nu ska jag dricka. Ciao.



Mittvecka!

Så heter onsdag på tyska! .. fast på tyska då alltså.. Jag funderar på att lära mig tyska för att verka aggressiv nångång ibland. Mina vänner brukar mobba mig för att jag inte kan se ond ut. Dumhuen! (obs: skånsk översättning på dumhuvuden)

Idag har jag ont. Imorgon ska jag inte gå i skolan helt enkelt. Så är läget.
Nu ska jag minsannochdag sova! puuuusszz



Puss.

Seriöst, kan man ta nån workshop i att göra bra rubriker? Jag suger på det seriöst..

Idag har jag varit i skolan. Sen shoppade jag. Jag gillar shoppingen, skolan var jobbig. Nu ska jag fortsätta kolla idol. Bra inlägg förresten. Bra meningsuppbyggnad. Bra sammanhang.


'
<3<3

KATT!

Jag  med katt. sjukt mörk bild såg jag nu.. jag skyller på
allt hår!

Egoina vann årets blogg.

Världen är iaf på väg åt rätt håll! Nu ska jag se family guy. ciao.

Nytt utryck.

Bloggrapad.
Yes. men så går det om man bjuder hem sina "vänner" en fridfull fredagskväll..

skitdag

Hej bloggen, idag har jag vart på toa o sånt, de var sjukt najs. den var ovanligt stor, mustig och lite grön. jag vet inte vad man ska tolka av det gröna. Men antagligen har det att göra med osten jag åt igår, den hade legat på marken på busshållplatsen. men den såg ju så god ut!! mmmm!
Hejdå allihopa!

JAAUUP

Jag har fått en ny mobil :) och jag fyller år imorgon. och på fredag är det fest. Världens bästa vecka har jag :):)
denna är det som gäller :D:D

Vet inte vad man ska säga.

SD i riksdagen.. visst, dom är ett parti och vi är en demokrati. Så det är okej, men hur kan man gilla politiken? jag förstår inte. Verkligen.
Menmen, idag har det varit skola, inget speciellt utom att jag käkade med pappa på saluhallen på lunchen. och japp.. Det var det.
Kram

Träna!

Hejsansvejsan!
Jag har varit och shoppat hela dagen idag, och hela dagen igår. Det är tur att jag inte stått för betalningen nån av dagarna måste jag ju säga.. Men nu ska jag sticka och träna, PUUUUSSSS <3



Bajs.

Jag har redan tröttnat på att blogga hela tiden. Jag suger. Aja. Lyssna:  Katy Perry – Waking Up In Vegas

3 timmar..

Hejsan bloggen!
Har för tillfället håla mellan tio och ett.. hårt som sten. Fördriver tiden med att lyssna på robyn och plugga matte. Sjukt tråkigt, men matten jag har nu är jättelätt iallafall så det är bara att göra det. Efter skolan ska jag nog träffa Disa om hon inte helt plötsligt har hittat på nåt annat, sen ska jag kanske sova i veberöd ikväll om det inte händer nåt spännande.

Time to återvända till matten. Kram


Ps. ni som har spotify, lyssna: Robyn – Indestructible (Acoustic Version) sjuukligt bra

White horse.

Hejsan sötnosar. Nu har jag kommit hem efter att bara haft en lektion sen gått på audition till spexet på vår skola. Det gick nog bra, sa några rader, sjöng en trudelutt och berättade att jag kan dansa. Så förhoppningsvis får jag en stor roll :)

Denna låten är mitt craving idag,



Skoldags.

Här sitter jag och lyssnar på michael jackson och ska snart förflytta mig till bussen. Skoldags! kram <3
helt svartklädd idag. tråkigt!

Godmorgon Torsdag!

Hejsan sötnosar! Jag börjar som sagt klockan ett, så egentligen hade jag kunnat sova mycket längre, men min syster väckte mig.. elakt.

Nu kollar jag reprisen på VMA's. Sjukt briljant. Menmen, fortsätta titta japp. Puss.



Godnatt.

Imorgon har jag världens lyx och har bara en lektion, klockan 1. Så vi hörs imorgon, kram <3

För vi älskar malmöff!

den här smärtan fick en kompis ta för sin.. ondska, äcklighet. MFF VANN!!!! 2- 0. underbaaart!

Timbuktu <3

Hello!
Eftersom malmö är bäst (hejahejahejaheja) så antar jag att dom vinner matchen ikväll. Och eftersom det är idol där ikväll också så har jag peppat idag med timbuktu hela dagen. Sjukt härligt.


Aja, jag är äntligen hemma och nu ska jag checka idol, KRAM <3



Skola.

Hellllooooo!
Jag ska snart ha dubbeltimme i geografi. Det blir skoj.. Jag har nyss haft håla jättelänge, vi satte oss på bilblioteket och pluggade, okej, rättelse, jag pluggade. Dom andra åt gammal yoghurt och bajsade. typ.

bilder:



Lill-lördag!

Hello sötnosar!
Onsdag idag och jag går i skolan till fem över fyra.. Sen småbarnsträning direkt på det. Jobbigt men det är värt det sen när jag får pengar ^^


Idag ska vi ha samhällskunskap och geografi för första gången, ska bli jättekul båda två. Jag blir glad av allt nu efter estetkursen, för den sög! Men eftersom jag fått min skoldator nu (jeej) så blir det nog nån uppdatering under dagen.

Kram



Hemma igen!

Hejsan!
Träningen idag gick jättebra och alla barnen var superduktiga. Idag hade vi hela 5 pojkar! typ nytt rekord. Eftersom det är gympa jag tränar i är det nästan bara flickor som utövar det. Men idag hade vi pojkar också. Den allra minstaste, sötaste, underbaraste slog sig i huvudet och frågade mig "fröken, kan du inte pussa bort det onda?" det var det gulligaste jag hört i mitt liv. End of story.


Nu så ska jag byta om till mysiga kläder sen ska jag göra en kopp te och kolla idol. Kram på er!



Småbarnsträning.

Sådär, nu har jag pluggat spanska och ska förflytta mig till småbarnsträning snart. Ska bara byta om först. Kram.

Och regnet bara öser ner.

Riktigt dåligt väder har vi i lund idag. Men jag har iallafall fått tillbaka min skoldator, eller ja, fått en reservdator. För min förra hade tydligen dött helt brutalt.
Jag hade bara två lektioner idag, vilket var väldigt nice. Så jag är redan hemma. Började med spanska då vi direkt satte igång att repetera vad vi gjort förra terminen, vilket man glömt massor.. Efter det hade jag historia, som var mitt favoritämne hela högstadiet. Så jag hoppas att det blir bra nu med, läraren verkar toppen så det blir det nog.

Nu ska jag fortsätta titta på supernanny och sen plugga. Puss


Eftersom jag sitter vid skoldatorn har jag inga bilder.. så det blir ett sånt där tråkigt inlägg.. ^^

Hello tisdag!

Godmorgon alla sötnosar! Hur är det med er idag? :) Med mig är det bara toppen, ingen träningsvärk fastän jag trodde det.. Dock så regnar det maassor utomhus, sjukt jobbigt. Och blött.

Idag har jag bara två lektioner i skolan innan jag slutar klockan 12. Vilket blir väldigt härligt. Speciellt eftersom dom som läser språk steg 4 måste fortsätta. Mihihi. Men ja, det gör ju att det kommer rätt många inlägg i eftermiddag med :) KRAM!



Godnatt sötisar!

Nu är det minsann dags för mig att besöka min älskare, sängen. Imorgon är det skola igen och då ska vi ha historia för första gången på terminen, vilket ska bli kul. Jag slutar redan klockan tolv imorgon, så då blir det nog fler inlägg.
Kram :)


bild som söta Alice tog på estetkursen. Älskar min rosa tyll..bomb.


PS. glöm inte att ni kan följa mig på bloglovin :)
bloglovin

Träning!

Hejsan alla glada! (och ledsna med för den delen, men om jag skriver det blir det ett deprimerat inlägg från start..)
Nu har jag äntligen kommit hem från en inte så krävande skoldag men en sjukt jobbig träning. Gympastång hette det och det gick helt enkelt ut på att göra en massa sjukt jobbiga övningar med en stång i händerna. Jag och Maja körde på sexkilosstången medan alla andra hade typ 12 kilo på sina.. Helt sjukt. Som ni förstår svettades jag som fan och ska hoppa in i duschen nu.


Stor kram (speciellt till dom ledsna, nu blev det ett gladare inlägg :))



Måndag..

Godmorgon!
Nu drar en ny vecka igång och jag vill redan tillbaka till sängen.. Saknar den <3
Vaknade inte av alarmet imorse så har haft en stressig morgon so far, men som vanligt när jag är stressad blir jag klar skitfort och sen har jag en massa tid över. Men nu är det iallafall tid att flytta sig till bussen, ciao <3


fett fula bilder, men kram.

Slappt.

Ja. Summan av kardemumman: jag har inte gjort nåt vettigt idag. Alls.
Det mest produktiva var lätt mitt och Andrés krig på facebook, och det var bara fånigt.  Men ja, det är väl så söndagar ska vara. Men imorgon drar allvaret igång igen! Härligt.. Jaja, på kvällen ska jag och träna iallafall, kommer bli jättekul. Uppdateringen imorgon blir ju därefter eftersom jag inte fått tillbaka min minidator än..
Puss <3


åh, vad denna bilden får mig att sakna sommaren <3

Flight 93

Hello!
Jag har spenderat dagen än så länge till att kolla på film, flight 93. En sjukt bra film som handlar om 11/9 2001 då fyra plan kapades för att krascha olika byggnader i USA. Tre av planen nådde sina mål, WTC och Pentagon. Det fjärde planet, som då är flight 93, är tänkt att krascha in i vita huset eller kongressen i Washington.  Passagerarna på planet gör upp en plan om att ta över kontrollen över flyget och får på så sätt planet att krascha på en åker istället för inne i stan. Filmen är gjord som en hyllning till dom passagerarna och besättningen som hjälpte till. Sjukt bra film! Och jag som alltid gråter till filmer grät iallafall fem sex gånger när passagerarna pratade med sina familjer. Det är illa.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv, funderar på att dammsuga då det är väldigt hårigt på mitt rum från katten. Aja, vi får se. Puss



Godmorgon söndag!

Idag är det elva dagar kvar tills jag blir 17! Nice som bara den. Inte för att 16 inte är en bra ålder, men jag vill ha presenter.. :)

Imorgon är det äntligen dags för riktig skola, visst är det nice att vara ledig, men jag gillar skolan och har saknat riktiga lektioner. Dessutom tror jag att jag får tillbaka min skoldator då, jag har saknat den. Dock ska vi fortsätta ha samma lärare som vi hade i teater i svenska.. och hon hatar mig. Så att behålla mina bra betyg i svenska kanske blir hårt..


Nu ska jag duscha och göra mig iordning och se vad som händer idag. Puss.


Bild från estetkursen som jag tyckte blev rätt cool faktiskt.

Paradise hotel

Godkväll sötnosar!
Sitter här och tittar på paradise hotel danmark. Sjukt härligt program, men det kanske är bara är jag som tycker det. Jag älskar svenska paradise hotel och kungarna av tylösand med. Vad tycker ni? :)



Ska fortsätta titta ett tag till sedan ska jag gå och lägga mig, jag har på något sätt tröttnat på att festa och sitter hellre hemma och käkar godis framför en film. Vuxenpoäng, yes. Menmen, det är inte alla fester som är tråkiga. Stora fester med en massa människor jag känner är jättenice. Men inte små chill. nää.


Nu är det dags för pandoras ask. Hörs imorgon! puss



Dagens shopping.

jeans - cheap monday. dom gråa jeansen har sjukt coolt nätmönster längs sidorna.

träningsbyxor, skor, sportbh + två tröjor :)


Vet ni hur svårt det är att hitta träningsskor i storlek 42? sjukt svårt.
Diskriminering mot oss storfotade helt klart! men lyckades tillslut :)



puuust

Sådär, har shoppat heeela dagen, är nu en massa träningskläder och två par jeans rikare och 2500 kronor fattigare. Eller ja, pappa är 2500 kronor fattigare.. Det känns rätt. Lite bilder på shoppingen kommer senare.

puuuusssen


överfulla påsar. oui madame.

Vi drar till maalmöööee!

Godmorgon!
Nu ska jag in till stan och försöka hitta träningskläder och nya jeans. Sen ska jag nog också en snabbis till IKEA :)


Vi hörs senare! puss <3


haha minen på den första <3
men här är jag nyduschad iaf..

Godnatt!

Mår sisådär. Dålig på att blogga.
LoveU<3

NU! PÅ RIKTIGT!

NUUUU är vi fria. äntligen ingen estetkurs. jag vill sjunga.
Nu ska jag dock dra. puuuuuuussssss

Äntligen över!

Hello bloggen! Var och tränade igår efter skolan, sen mådde jag skit så det blev ingen uppdatering igår, orkade inte helt enkelt.
Idag är det äntligen, äntligen sista dagen på denna förbannade estetkursen. Underbart.
Nu ska jag förflytta mig till skolan. Puss <3
killarna i klassen är fett söta som töntar!  :)<3

Torsdag.

Bara två dagar kvar sen är estetkursen slut föralltid <3
Nu har jag lite småbråttom så hinner inte lägga in bilderna nu, men dom kommer kanske ikväll med påfyllning ;)
Har skitont i magen och ska nu förflytta mig till bussen. Ciao

Trött..

Hello! Nu har jag varit vaken och igång oavbrutet sen klockan 7. jag är trött. Det får mig att fundera på att sova, men har lite grejer kvar att fixa till skolan imorgon. Dagens estetkurs var intressant då läraren skällde ut oss brutalt heela tiden. Men det är nice.

Lite bilder från dan kommer i ett annat inlägg. Det tar sån lång tid att både skriva och ha bilder i samma inlägg. kram <3

Onsdag.

Hello!
Sådärja, onsdag och bara tre dagar kvar på estetkursen. Jag kan överleva. Idag så tränar jag som sagt småbarn direkt efter skolan så det blir inte några inlägg förren senare ikväll ifall det blir några ^^


Aja, såhär ser jag ut iaf.



haha har inte sminkat mig än. så blev helt cp bilder..



Men nu ska jag ta tag i saken och kleta på smink och sedan förflytta mig till bussen,


Love

Snart sovdags.

Hello bloggis!
Just nu ligger jag i mina föräldrars överbekväma säng och har nyss kollat klart på idol. Det här med att fotbollen och premiären av idol är samtidigt är nog planerat av tevekanalerna för att orsaka slitningar i familjen. Dom manliga delarna av familjen nilsson (bror och papps.) tycker det är livsviktigt med fotboll. Vi kvinnliga delar (jag, mamma, syrra) tycker det är å andra sidan nästan dödligt att missa idol. hårt det där.


Dagen idag har ägnats åt att spela teater iklädd en mycket stor peruk och höga klackar. sisådär kul när större delen av dagen bara gick åt till att titta på när det var en maaassa regi. suck. Efter skolan drev jag runt litegrann innan jag mötte upp Lizzie och vi gick på möte tillsammans, och detta mötet då handlar om en bok. En bok där jag ska skriva en text och Lizzie ska rita lite bilder. Kommer bli superkul och tänk sen i framtiden när jag kan skryta om att jag faktiskt har blivit publicerad och fått betalt för det. Inte lite coolt.


Imorgon kör vi igång igen med teater och fortsätter snabbt där efter med träning av småbarn. Kommer bli ytterliggare en fullspäckad dag. Men tänk vad skönt när det blir helg och man får sova! Det är så jag ser det, desto stressigare vardagar desto mysigare helger.


Men nu blev detta inlägget alldeles för långt. Jag lämnar. Puss



Fucked up bilder.. anledningen till att det ser ut som om
jag är korthårig är att jag har en fläta bak på ryggen..

godmorgon världen!

Hello små sötnosar! Nu är det dags för tisdagspeppen att sätta igång. Jag börjar skolan klockan nio, så det är snart dags att förflytta sig mot bussen och estetkurs. Finns en risk att jag överlever det idag eftersom annie måste vara där! Efter skolan ska jag på möte vilket gör att jag nog inte är hemma igen förren vid åtta tiden.. usch. Menmen, det är ett kul möte :)

Såhär ser jag ut idag:


skitsvårt att lyckas med självutlösaren.. tog säkert fem minuter att
få till en hyfsat bra bild. menmen, det får vara så ;)



Kram!

Sådärja

Nu är den nya designen klar. och jag är sådärnöjd ;P gillar färgerna men headern är lite väl snabbt gjord. Men den blev gladare iallafall :)
Kram

Design

Hello! är trött på min gamla "jaggjordedenpåfemminuter" design, så håller på att fixa en ny. Detta gör att bloggen kommer se mycket lustig ut ett tag framöver. :)
Kram

Dålig dag.

Tjenixen bloggen! Idag har jag en sådär allmänt dålig dag. Vaknade prick fyra minuter innan min buss gick, så det var bara att kasta på sig kläder och springa. Men jag hann med, bara för att vänta i fyrtio minuter innan jag skulle till tandläkaren. Där gick allting bra men jag pallade bara inte skolan sen, så drog dit en snabbis för att sedan dö på mensvärk och åka hem igen.

Nu kollar jag och min syster på världshistoriens sämsta film, How high.

Ciao.



Festival

Ja. Under tiden min dator har varit borta har det varit malmöfestival. Jag var sjuk eller jobbade dom flesta dagarna, men jag hann med att se Oskar Linnros, Chords, Salem Al Fakir & Teddybears. Supermysigt alltihop och sista dagen och konserten med teddybears var heelt otroligt. Energin och alla människorna var fantastiskt. Men här kommer iallafall några bilder :)


Första dagen. jävla massa folk!





jag och annie :)
Seriöst den tröjan har ni nog sett en miljard gånger i denna bloggen. Min favvotröja helklart :)


Årets sötaste bild. lätt!




mina fina.. fulla.. vänner :)



Nu ska jag käka. Jättekram <3



Darin

haha ^^


Men ja, för två veckor sen var jag på darins signering i malmö tillsammans med annie. Hon var brutalt medtvingad och inte så glad ;)

Min enda uppfattning om darin, förutom att han är fett söt dåva, var att han är väldigt, väldigt liten. Kolla bara på bilden! :P Och jag är ändå inte såå stor.




Aja, idag ska jag fira min gammelmormor somfyller 88. Kram

Äntligen tillbaka

Hejsan peeps! två veckor sen jag bloggade sist. Blev sjuk och sedan la min dator av så det var inte direkt så mycket att göra. Dagen innan jag var sjuk var jag på darins signering iaf. Så det kommer kanske en bild på det senare, och jag ska verkligen försöka sätta igång med bloggandet nu när datorn är tillbaka på plats.

Just nu är det väldigt mycket skola, vi har estetkurs och går till fyra varje dag. Väldigt jobbigt, dessutom är läraren vi har där rätt fucked up.. så rätt hårt alltså.


Dagen idag ägnade jag åt att stå på marknaden och dela ut information om ungdomsrådet i min kommun. Samt leka med barn för kommunens räkning. Nu är jag sjukt trött eftersom jag sov i veberöd inatt och var tvungen att gå upp klockan tjugo över sju imorse för att ta mig in till Kävlinge. Så alla planer för ikväll ställde jag in i ren sömnkoma.


Snart ska jag nog gå och lägga mig för att sova igen inför skolveckan. Men först ska jag kolla några avsnitt av family guy. världens probably bästa serie.


Kram


jag och annie lekte med webbkameran för ett tag sen.
lekte fjortizar. ohyessh

RSS 2.0